Bruce Willis nakon dužeg vremena snimljen u javnosti

New Project – 2023-01-25T200053.879

Nedavno su izvori bliski glumcu za medije otkrili da mu se stanje pogoršava i da se njegova porodica nada čudu, nakon čega su na Instagramu osvanule fotografije na kojima nasmijan pozira sa suprugom Emmom Hemming Willis, bivšom suprugom Demi Moore i svojim kćerima

Legendarni holivudski glumac Bruce Willis (67) snimljen je u javnosti nakon dugo vremena.

Paparazzi su ga ove sedmice ulovili u šetnji s prijateljima Los Angelesom, a na fotografijama izgleda pomalo umorno i zbunjeno. Brojni glumčevi obožavatelji zabrinuli su se za njegovo stanje nakon posljednjih fotografija.

Glumcu je prošle godine dijagnosticirana afazija, moždani poremećaj koji utiče na sposobnost učinkovite komunikacije, zbog koje se Willis oprostio od glume.

Nedavno su izvori bliski glumcu za medije otkrili da mu se stanje pogoršava i da se njegova porodica nada čudu, nakon čega su na Instagramu osvanule fotografije na kojima nasmijan pozira sa suprugom Emmom Hemming Willis, bivšom suprugom Demi Moore i svojim kćerima.

“Bruce ne može puno govoriti i čini se da ne shvaća mnogo od onoga što drugi govore, tako da je Emma doista bila njegov glas i komunikator. Postoje dani kada vide djeliće staroga Brucea, no to traje kratko. Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Njegove kćeri ne mogu zamisliti život bez njega. Nedostaje im stari Bruce – onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečki i davao im neželjene savjete”, ispričao je izvor za Daily Mail.

Nakon toga doznalo se i da će Bruce ove godine postati djed.

Sretnu vijest podijelila je buduća baka Demi, koja je na svojem profilu na Instagramu otkrila da njihova kći Rumer čeka dijete s dečkom Derekom Richardom Thomasom. Osim Rumer, Willis s bivšom suprugom ima i kćeri Tallulu i Scout te još dvije sa sadašnjom suprugom, koje se zovu Mabel i Evelyn.