Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

došla na utakmicu

Celin Dion prvi put snimljena u javnosti nakon četiri godine

celin dion
FOTO: Instagram / @canadiensmtl
Celin Dion u svlačionici pozdravila ekipu

Podsjetimo, Celine Dion je na kraju prošle godine obznanila da se bori sa sindromom Stiff Person (SPS), neobičnom i izazovnom bolešću koja uzrokuje nekontrolisane grčeve mišića

Celine Dion (55) pati od rijetke bolesti živčanog sistema koja uzrokuje nekontrolisane grčeve mišića te zbog čega trpi velike bolove, a sad je nakon dugo vremena snimljena prvi put u javnosti.

Muzička diva pojavila se prvi put u javnosti nakon što joj je prije četiri godine otkrivena vrlo rijetka bolest, tzv. sindrom ukočene osobe. Snimljena je sa članovima porodice na utakmici u Las Vegasu.

Pjevačica je posjetila utakmicu i navijala za klub Montreal Canadiens čija je velika obožavateljica. Nakon utakmice, zajedno sa sinovima Rene-Charles, Eddy i Nelson, otišla je u svlačionicu pozdraviti igrače i s njima porazgovarati.

Na fotografijama pjevačica je izgledala vrlo raspoloženo, a klub je oduševljen njenim dolaskom.

“Divan posjet. Cijeli tim je jako sretan što smo upoznali tebe i tvoju porodicu. Hvala ti, Celine”, napisala je na Instagramu Chantal Mashaby, PR predstavnica kanadskog kluba.

Podsjetimo, Celine Dion je na kraju prošle godine obznanila da se bori sa sindromom Stiff Person (SPS), neobičnom i izazovnom bolešću koja uzrokuje nekontrolisane grčeve mišića. To je neurološki poremećaj koji dovodi do ukočenosti mišića. Bolest zaključava tijelo u položaj iz kojeg se osoba ne može pomaknuti.