Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

pitanje kritičarima

Celine Dion: Šta nije uredu s mojim tijelom?

CELINE DION (1)

U intervjuu za National Catholic Register jedan je američki svećenik, egzorcist, optužio pjevačicu da je sotonistica, da priziva demone i da su aplikacije na odjeći njenog brenda CELINUNUNU, kao što su majice i tajice “definitivno sotonističke”

Pjevačica Celine Dion stalno je na udaru kritika zbog svoje vitke linije.

Celine ne mari pretjerano za takve komentare i voli pokazivati svoje tijelo koje mnogi smatraju ispijenim, no u jednom intervjuu se odlučila obratiti svojim kritičarima.

– Šta nije u redu s mojim tijelom? Ako pogledate u prošlost, imala sam punašnije lice s 12 godina, ali uvijek sam bila jako mršava – kazala je Dion te dodala da neprestano radi i voli se kretati zbog čega lako gubi kilograme.

Celine ne skida osmijeh s lica, iako se na društvenim medijima zgražaju njenim “nezdravim izgledom”.

Kanađanka se našla i pod optužbama da je sotonistica. Naime, u intervjuu za National Catholic Register jedan je američki svećenik, egzorcist, optužio pjevačicu da je sotonistica, da priziva demone i da su aplikacije na odjeći njenog brenda CELINUNUNU, kao što su majice i tajice “definitivno sotonističke”.

Svećenik je pjevačicu optužio i da je sakrila okultne simbole na odjeći, jer jedan par tajica ima na sebi broj tri, a drugi šest – što po njegovom mišljenju simbolizira tri šestice ili 666 broj koji se povezuje sa sotonizmom. Rekao je i da ta odjeća nije samo neprimjerena već i izrazito ružna.