Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Andie MacDowell

Holivudska glumica žali što se ranije nije skinula na filmu

Andie (1)

U spomenutom filmu glumila je lik desetak godina stariji nego li je Andie sama, ali za razliku od mnogih taštih holivudskih zvijezda nije joj to stvaralo problem

Danas 61-godišnjakinja, holivudska glumica Andie MacDowell prvi se puta razgolitila za potrebe filma “Love after Love” tek 2017. Iako je ponosna što i u tim godinama ima takve prilike na setu, sada žali se to nije dogodilo i ranije.

– Žao mi je što nisam nikad snimila takvu scenu u dvadesetima da mogu to pokazati djeci i reći kako ljudsko tijelo nije ništa oko čega se treba sramiti. Odrasla sam u konzervativnoj porodici i u moje vrijeme dublerice su glumile golišave scene – izjavila je MacDowell.

Glumica iz bivšeg braka s Paulom Qualleyjem ima sina Justina (33) te kćeri Rainey (29) i Sarah (24).

U spomenutom filmu glumila je lik desetak godina stariji nego li je Andie sama, ali za razliku od mnogih taštih holivudskih zvijezda nije joj to stvaralo problem.

– Mislim da mogu igrati i te uloge. Reditelj Russell Harbaugh puno mi je pomogao svojim savjetima oko glume te golišavih scena. Film je poprilično umjetnički tako da nema govora o nekoj jeftinoj golotinji, a Russell mi je stalno ponavljao kako sam prekrasna te da ništa ne brinem – zaključila je glumica.