SHOWbuzz

izgled zabrinjava

Chandler iz “Prijatelja” opet pao u kandže ovisnosti?!

07/11/2019

Matthew je bio na odvikavanju od ovisnosti, i to za vrijeme snimanja "Prijatelja" od 1997. do 2001.

Glumac Matthew Perry (50), najpoznatiji po ulozi Chandlera u kultnoj seriji “Prijatelji”, rijetko kad se pojavljuje u javnosti, ali kad se pojavi, iznenadi sve. Nedavno je bio na večeri u jednom utalijanskom restoranu u Hollywoodu s misterioznom brinetom, a njegov izgled zabrinuo je obožavatelje. Matthew je bio neobrijan, nepočešljan, u širokoj bijeloj majici i s cigaretom u ruci.

Fanovi su po društvenim mrežama pisali kako se boje da je ponovno pokleknuo i da se vratio starim navikama – alkoholu i drogi.

Matthew je bio na odvikavanju od ovisnosti, i to za vrijeme snimanja “Prijatelja” od 1997. do 2001. Jednom je rekao kako se nekih epizoda serije ni ne sjeća.

– Nisam imao namjeru da mi se ovoliko svidi, ali od početka mi se svidjelo kako se osjećam i htio sam više. Bio sam izvan kontrole – rekao je Perry.

Glumac nikad nije skrivao da se borio s depresijom i ovisnošću. Uz to, obolio je od akutnog pankreatitisa, bolesti od koje obolijevaju teški alkoholičari i narkomani. Bio je u tri veze, s Yasmine Bleeth 1995., Juliom Roberts od 1995. do 1996. i zatim s Lizzy Caplan od 2006. do 2012.

Nakon tog ljubavnog brodoloma slavni Chandler ostao je sam i nije se pojavljivao u javnosti.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.