Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

iskreno

Charlize Theron: Od početka sam znala da će “Aeon Flux” biti promašaj

New Project (2)

Aeon Flux je znanstveno-fantastični akcijski film temeljen na istoimenoj MTV-evoj seriji, koji je zaradio samo 52.3 miliona dolara u odnosu budžet od 62 miliona dolara

Glumica Charlize Theron progovorila je o jednom od svojih filmova za koji je, kako je rekla, od početka znala da će biti promašaj.

Theron je 2005. godine preuzela stalnu ulogu u iznimno popularnom sitcomu Arrested Development kao djevojka Michaela Blutha Rita. Taj nastup gledatelji vjerovatno nisu očekivali, međutim, pokazalo se da je postojao razlog za njeno pojavljivanje u humorističnoj seriji Mitchella Hurwitza, jer je to zapravo bila nadoknada za još jedan projekt te godine za koji je znala da će propasti.

“Jako mi se svidjela ta serija, a ovo će zvučati tako ‘jadna ja’, ali osjećam se kao da ponekad, kao žene, imamo jednu priliku i znala sam da će Aeon Flux propasti. Znala sam to od početka, zato sam napravila Arrested Development”, kazala je.

Aeon Flux je znanstveno-fantastični akcijski film temeljen na istoimenoj MTV-evoj seriji, koji je zaradio samo 52.3 miliona dolara u odnosu budžet od 62 miliona dolara, a kritičari su ga također pokopali. Theron glumi naslovnu ratnicu, koja je članica podzemne pobunjeničke organizacije zvane Monicans.

“Ne znam jesam li imala odgovore kako to popraviti, ali sam definitivno znala da smo u nevolji. Nisam bila producentica na tome i nisam imala iskustva da kažem ono što vjerujem da Tom Cruise govori zadnjih 20 godina, a to je: ‘Dosta ovoga, uzmi još četiri pisca i idemo ovo shvatiti'”; rekla je Theron.

“Umjesto toga, rekla sam: ‘O Bože, samo moram preživjeti ovaj dan, imam bronhitis, ali nastavimo snimati.’ Sada zamišljam sve te muške glumce kako govore: ‘Zaustavi produkciju na šest mjeseci.’ I niko mi nije rekao da je to opcija”, dodala je.