Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Chris Brown ponovo bije: Tokom zabave davio prijateljicu (FOTO)

Chris Brown

Amerikanac Chris Brown (28) ponovno šokira javnost nasilničkim ponašanjem. Reper je ovih dana u Miamiju s društvom partijao u kući koju je iznajmio za vrijeme američkog “Ultra Music” festivala.

No, čini se kako se Chris u žaru zabave zanio te iduće ujutro prijateljicu uhvatio rukama za vrat i počeo je daviti pred svima.

Vidjevši to, druga žena ih je pokušavala razdvojiti, pa je odgurivala Chrisa.

Iako djevojka izgleda kao da je u nevolji, ona i pjevač sada tvrde kako je sve bila “dobra” šala te kako su se pet minuta kasnije smijali.

– Ona je samo prijateljica. Kao što je i potvrdila sve je bila zezancija. Onaj ko je narušio njihovu privatnost i fotografisao ih, za to će i odgovarati – izjavio je Chrisov advokat, Mark Geragos.

Cijeli scenarij bio je nalik onom iz 2009. kada je pjevač nakon dodjele Grammyja brutalno pretukao svoju tadašnju djevojku Rihannu (30).

– Prevario sam je sa saradnicom. Rihanna je bila sumnjičava i ispitivala me, ali ništa nisam priznao. Te večeri nam je baš ona prišla na zabavi. Rihanna je poludjela, uzela stvari i izašla iz dvorane – ispričao je Chris.

Dodao je kako mu je kasnije bilo žao zbog nasilničkog ponašanja.

– Rihanna se bila baš naljutila. Gurali smo se, ona me je udarila. Ugrizla me je za ruku. Pljunula mi je krv u lice i to me još više razbjesnilo. Tako je sve počelo – ispričao je reper.

Pjevačicu je premlatio, a fotografija njenog lica s modricama pojavile su se na portalu TMZ. Chris je bio osuđen na šest mjeseci društveno korisnog rada, dobio je pet godina uslovne kazne i zabranu prilaska pjevačici na manje od 50 metara.

Rihanna nije jedina koja je bila žrtva američkog R&B pjevača, naime njegova bivša djevojka i model Karrueche Tran (29) prošle godine uspjela je dobiti zabranu pristupa za Chrisa nakon što ju je kako ona tvrdi, udario u trbuh i gurnuo niz stepenice.