Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Holivudski glumac

Clooney: Družio sam se s Trumpom 2000-ih godina. Znate kakav je bio?

george clooney ss

“Brine me mogućnost da se vrati, ne mislim da su šanse za to izgledne kao što neki strahuju, ali brine me. Mislim da smo u vremenu gdje nam trebaju neki zanimljivi kandidati”, rekao je Clooney

Glumac George Clooney (61) gostovao je kod CNN-ovog novinara Chrisa Wallacea, gdje je, između ostalog, razgovarao i o politici. Clooney je poznat kao protivnik Donalda Trumpa pa ga je novinar pitao što misli o njegovim namjerama da se 2024. ponovno kandidira na izborima za predsjednika.

Clooney je ispričao kako se znao družiti s Trumpom 2000-ih godina te je imao njegov broj telefona. “On je bio tip koji je dolazio u barove i ispitivao me koje konobarice su slobodne. Znate, takav je on bio”, prepričao je Clooney i dodao da “tip” poput njega ne bi trebao biti predsjednik.

“Vjerujem da je naša demokratija platila cijenu za to. Brine me mogućnost da se vrati, ne mislim da su šanse za to izgledne kao što neki strahuju, ali brine me. Mislim da smo u vremenu gdje nam trebaju neki zanimljivi kandidati”, dodao je Clooney.