Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Čoli za Novu godinu 100.000 eura, Severini 50.000

zdravko colic

Vrtoglave honorare većina pjevača na Balkanu može dobiti samo jednom godišnje, a oni najpoznatiji već su ugovorili nastupe mjesecima unaprijed.

Kao i svake godine, najviše će inkasirati Sarajlija sa beogradskom adresom – Zdravko Čolić. Kako saznaje srbijanski Blic on će za nastup na Budvanskom trgu uzeti ni manje ni više nego 100.000 eura.

severina3Budvanski hoteli i diskoteke “rezervisali” su barem pola hrvatske, ali i srbijanske turbo-folk estrade, pa će za novu godinu dole nastupati: Šaban Šaulić, „Kolonija“, Goran Karan, „Parni valjak“, Željko Bebek, Toni Cetinski, Haris Džinović, Saša Matić, Ana Kokić, Aca Lukas, Marina Visković…

Natasa-Bekvalac-Original-1Hrvatska zvijezda Toni Cetinski je svoj nastup ugovorio za 60.000 eura. Severina, odnedavno Kojić, ugovorila je nastup za 50.000 eura u diskoteci u Dubrovniku, Nataša Bekvalac nastup u „Hajatu“ naplatit će 20.000 eura.

Goran Bregović će, saznaje se, za Novu godinu nastupati u Rumuniji, a Željko Joksimović na gradskom trgu u Podgorici, zajedno sa Harijem Varešanovićem.