Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dakota Johnson je kao dijete gledala mamu i tatu dok snimaju scene seksa

dakota-johnson

Glumica Dakota Johnson, zvijezda hita “50 nijansi sive”, otkrila je da je kao dijete imala neobična iskustva na filmskim setovima.

Njeni roditelji su poznati glumci Melanie Griffith i Don Johnson pa je bilo logično da i mala Dakota provodi mnogo vremena na snimanjima. No, tamo se ponekad događaju stvari koje baš nisu primjerene za dječje oči.

“Bila sam često tamo i gledala ih. No, bilo je i stvari koje sam vidjela, a nisam htjela, kao što je seksanje mojih roditelja s drugim ljudima. I bila je scena u kojoj su moju majku ošamarili, poludjela sam! Nisam se mogla nositi sa svim tim”, povjerila se Dakota u intervjuu za The Edit.

Zanimljivo je da Melanie Griffith odbija gledati kćerkine golišave scene, iako joj samoj to očito nije ništa strano: “Mislim da ne mogu to gledati. Mislim da bi bilo čudno.”

Ipak, čini se da zbog toga, ili uprkos tome, Dakota rado snima vlastite seksi scene. U prvom filmu serijala “50 nijansi sive” bilo ih je u izobilju, a sigurno ih neće biti ništa manje ni u nastavcima.