Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dečku se nije svidjela fotka na Instagramu, skupo je to platila (FOTO)

Melissa Gentz

22-godišnja Melissa Gentz na Instagramu je objavila potresne fotografije ozljeda koje joj je nanio sada već bivši dečko, brazilski milioner Erick Bretz jer ga je razljutila fotografija koju je ona objavila na Instagramu.

“Ponovno objavljujem ovu fotografiju jer ju je moj bivši dečko izbrisao bez mog pristanka. Rekao mi je da cure koje imaju dečke ne smiju objavljivati fotografije na kojima ‘pokazuju grudi’. Molim sve žene da skupe snagu i hrabrost prekinuti nasilne veze kao što je bila moja. Sve je počelo s prigovaranjem oko mojih objava na Instagramu, zatim i komentara… Pa do poruka koje sam dobivala. Onda je došao dan kad me zgrabio za kosu i rekao mi da se moram pomiriti s tim jer sam žena u vezi. Muškarac koji vas tako tretira vas ne poštuje i ne gleda vas kao ljudsko biće. On se neće promijeniti. Uvijek stavite sebe na prvo mjesto, dok ne bude prekasno”, napisala je uz fotografiju koja je zasmetala njenom bivšem dečku nasilniku.

Zatim je objavila i nekoliko fotografija ozljeda koje joj je nanio.

“Znate kako svi imamo jednu stranu lica koju preferiramo? Meni se sviđa lijeva strana mog lica. Nažalost, to je strana koja je teško ozljeđena zbog nasilja. Danas je bio prvi dan da sam odlučila staviti malo maskare i rumenila na desnu stranu lica. Neću skrivati tragove moje priče jer nijedna žena ne bi trebala osjećati sram ili misliti da je kriva za to što je bila žrtva porodičnog nasilja”, napisala je.

25-godišnji Bretz Melissu je napao 23. septembra. Tad su bili tri mjeseca u vezi. Tampa Bay Times piše da je Melissa policiji ispričala da ju je bacio na pod, cipelario te je pokušao ugušiti stavivši joj noge oko vrata. Ispričala je i da joj je iščupao pramen kose pa je nastavio vući po stanu te je na kraju udario bocom u čelo.

Bretz je inače uzimao lijekove protiv nesanice, a Melissa tvrdi da je prije napada popio najmanje četiri piva i tri četvrtine boce vina u noći napada. Tvrdi da ju je prije napada maltretirao i uzeo joj mobitel, a kad mu se ona pokušala oduprijeti, počeo ju je udarati.

Bretzov otac je vlasnik jednog od najvećih lanaca trgovina u Brazilu te je njegova porodica jedna od najbogatijih u državi.