Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Demi Lovato prodaje kuću za 16 miliona KM (FOTO)

demi lovato

Ima šest kupaonica i četiri spavaće sobe. Sadrži veliki bazen i terasu, a pjevačica sve ovo napušta kako bi našla novu, mirnu kuću gdje se može opustiti i ozdraviti.

Nakon što se krajem jula predozirala i provela neko vrijeme u klinici za odvikavanje, Demi Lovato (25), kako kaže, ostavlja prošlost iza sebe i kreće dalje. Pjevačica prodaje svoju kuću u Hollywoodu, piše People magazin.

Kuću je kupila u septembru 2016. za 8,3 miliona dolara (oko 14 miliona KM), a trenutna cijena je 9,5 miliona dolara (oko 16 miliona KM).

– Demi je odlučila da je vrijeme da se odseli iz kuće i pronađe novo mjesto koje će zvati domom – rekao je prijatelj pjevačice.

Kuća od 516 metara kvadratnih ima šest kupaonica i četiri spavaće sobe. Locirana je na kraju mirne i tihe ceste, te gleda na Los Angeles i Tihi okean. Sadrži veliki bazen i terasu, a Demi sve ovo napušta kako bi našla novu, mirnu kuću gdje se može opustiti i ozdraviti.

– Potpuno je predana tome da se izliječi od ovisnosti i bude bolje – istaknuo je Demin prijatelj dok je ona bila na odvikavanju. Lovato je imala zakazane koncerte diljem Južne Amerike i u Meksiku, ali ih je otkazala.

Također, njezin menadžerski tim želi joj pomoći da poboljša zdravlje. Cilj im je maknuti sve Demine prijatelje koji koriste razne opijate, te u to uvlače i Demi, prenosi TMZ.