SHOWbuzz

"Čovek sa mesecom u očima"

Đorđu Balaševiću skinuta pjesma s Youtubea zbog navodne krađe autorskih prava

01/12/2018

Beba Balašević, rekla je da je sigurna da pomenuti Emir nema nikakve veze sa pjesmom, kao i da se tačno sjeća trenutaka kada je njen otac pisao ovu pjesmu

Pjesma “Čovek sa mesecom u očima” Đorđa Balaševića uklonjena je sa Youtubea nakon što je korisnik Emil Skenderović prijavio krađu autorskih prava.

Ovim povodom oglasila se Balaševićeva kćerka na Facebooku.

“Ukoliko ste poželjeli da slušate pjesmu ‘Čovek sa mesecom u očima’ na YouTube kanalu, nažalost ne možete. YouTube ju je privremeno uklonio, jer izvjesni Emil Skenderović smatra da on ima pravo na nju…”, napisala je ona.

Beba Balašević, rekla je da je sigurna da pomenuti Emir nema nikakve veze sa pjesmom, kao i da se tačno sjeća trenutaka kada je njen otac pisao ovu pjesmu.

“Sjećam se kada je tata pisao ovu pjesmu. Čak se sjećam i gdje. Ali nikako se ne sjećam da je bilo kakav Emil Skenderović bio u blizini. Gotovo sam sigurna da taj lik nema apsolutno nikakve veze sa tom pjesmom. Niti jednom drugom kad smo već kod toga. Dokolica je đavolje igralište. Vjerujem da bi Emil samo volio da je ovo njegova pjesma koju mu je Đole ‘maznuo’ pa je zato ovo uradio… Jer ću u suprotnom morati da pomislim da je u pitanju loš čovjek koji želi drugima da onemogući da slušaju muziku koju žele…Emile, ko god da si…Nemoj. Ružno je”, poručila je Balaševićeva.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.