SHOWbuzz

"Otkrio sam nešto novo"

Đuro sa suprugom posjetio “piramide” u Visokom: Ja sam frapiran! (VIDEO/FOTO)

26/06/2019

Nakon nastupa sa Bombaj Štampom i „Đurologije“, Đuro i njegova supruga Tanja Ribič, podijelili su impresije o dvodnevnom boravku u Visokom

Bh.glumac, muzičar, scenarista irežiser , Branko Đurić Đuro, bio je protekle sedmice gost festivala „Summer Solstice Festival“ i Bosanske doline piramida.

Nakon nastupa sa Bombaj Štampom i „Đurologije“, Đuro i njegova supruga Tanja Ribič, podijelili su impresije o dvodnevnom boravku u Visokom.

– Ja sam stvarno, ako mogu da izaberem jednu riječ koja to najviše opisuje, ja sam frapiran! Sa svakim korakom okolo, sa Semirom sam otkrivao nešto novo, otkrivao se neki novi prostor. Mjesta koja sam uspio da obiđem i vidim, osjetio sam, kada udahnem, da su to ona mjesta iz vremena kada sam bio mali, pa kada odete sa školom na izlet, pa kada udahnete, i lijepo vam je…, pojasnio je Đuro.

U Visokom su sa Đurom bili i supruga Tanja, kao i njihova kćerka, a obišli su Muzej Fondacije, Prahistorijski labirint tunela Ravne, kao i veći dio parka „Ravne 2“.

– Puno sam čula o ovome, maštala sam, i razmišljala i crtala u glavi i ambiciozno sam nacrtala, ali kada sam došla ovamo, moja mašta je bila mala maca za sve ovo. Ovo je ljubav, sreća, arhitektura iz svemira, to je ono – kući si, a nikad nisi bio tu. – pojasnila je svoje impresije Tanja Ribič.

Na kraju i Đuro i Tanja su uputili poziv svima koji nisu bili u Bosanskoj dolini piramida da obavezno posjete sve lokacije.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.