Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Društvene mreže

Bursać: Vijetnamska fukara mjerna jedinica državnosti RS-a i njene ekonomske sile

vijetnamac

Posjetu Vijetnamca danas je komentarisao i banjalučki novinar Dragan Bursać koji ga je nazvao “fukarom i prevarantom”

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednica bh. entiteta RS Željka Cvijanović primili su lažnog biznismena Mai Vu Minha u svoje kabinete i s njim razgovarali o navodnim investicijama u BiH.

To je bila vijest koja je jučer odjeknula ne samo u BiH, nego u cijelom regionu. Nisu je samo po direktivi prenijeli mediji bliski Dodiku i srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću.

Posjetu Vijetnamca danas je komentarisao i banjalučki novinar Dragan Bursać koji ga je nazvao “fukarom i prevarantom”.

Njegov komentar prenosimo u cjelosti.

“Milorad Dodik i Željka Cvijanović, sastali su se sa nekom vijetnamskom fukarom i prevarantom koji se predstavljao kao milijarder. Onda su prevarantu za narodne pare ustupili cesnu da se vozika iznad naših glava. Onda su se nafotkavali sa njim predstavljajući ga kao investitora.

Mislim i lažni nigerijski prinčevi varaju narod putem interneta, ali to narod ipak ne predstavlja kao kapitalno ulaganje. Pokrije se po ušima i šuti.

I tako se Vijetnamac pridružio kamarili Rusa, Uzbekistanaca, Pridnjestrovljana, Osetijaca i ostalih prevaranata koji su upravo mjerna jedinica nekakve državnosti rs-a i njene ekonomske sile”, napisao je Bursać.