Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Dodik i Monica Bellucci prošetali crvenim tepihom u Veneciji

10/09/2016

Film “Na mliječnom putu” režisera Emira Kusturice, koji je sinoć premijerno prikazan u glavnom takmičarskom programu Filmskog festivala u Veneciji, izazvao je ovacije publike.

Po okončanju filma, publika u venecijanskoj Sali Grande je aplaudirala više od petnaest minuta, oduševljena najnovijim filmskim ostvarenjem reditelja Emira Kusturice, koji ni sam nije mogao sakriti emocije pa je od zadovoljstva na trenutak i zaplakao.

Svjetskoj premijeri filma “Na mliječnom putu” prisustvovao je i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je takođe izrazio zadovoljstvo najnovijim Kusturičinim ostvarenjem.

dodik cannes

Film “Na mliječnom putu” nalazi se među 20 izabranih filmova u takmičarskom programu, pa samim tim i u konkurenciji za “Zlatnog lava”. Glavne uloge u filmu tumače Kusturica i Monica Bellucci, te Predrag Manojlović i Sloboda Mićalović.

Komentari