Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Duge veze u Hollywoodu su rijetkost, no njihova traje 34 godine

goldie-hawn-kurt-russell

Dugogodišnje veze u Hollywoodu su prava rijetkost, a upravo takva je veza glumačkog para Goldie Hawn i Kurt Russell.

Slavni par je u četvrtak dobio svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu i tom prilikom 66-godišnji Kurt uputio je dirljiv govor svojoj pet godina starijoj životnoj partnerici.

– Goldie, tebi dugujem svoj prekrasan život. Ne postoji niko pored koga bih radije bio u ovom trenutku – rekao je Russell i izmamio suze Goldie i njene kćeri Kate Hudson.

Njihova ljubavna priča traje već 34 godine, a kada su jednom prilikom upitali Goldie u čemu je tajna njihova uspjeha, odgovorila je:

– Da smo se vjenčali odavno bi bili razvedeni. Ja sam odlučila ostati u vezi, Kurt je odlučio biti sa mnom, i mi volimo svoju odluku.

Goldie iza sebe ima dva braka. Četiri godine je bila u braku s grčkim plesačem Gusom Trikonisom i nakon toga je bila u kratkom braku s muzičarom Billom Hudsonom s kojim ima sina Olivera i kći Kate.

Kurt se ženio jednom, sa Season Hubley s kojom ima sina Olivera, a u vezi s Goldie dobio je sina Wyatta. Goldie je prvi put srela pet godina mlađeg Kurta na snimanju 1967., i glumica je kasnije priznala da je već tada osjetila hemiju između nje i Kurta, ali smetala joj je razlika u godinama. No, 15 godina poslije na snimanju filma “Swing Shift” Kurt i Goldie više nisu mogli skrivati da se privlače.