SHOWbuzz

Edo Maajka: Zašto sam se vratio iz Tel Aviva u Zagreb

12/03/2017

“Želim biti roditelj kojem će dijete doći i reći svoje probleme. Neću da moje kćerke za savjet pitaju prijatelje, tetu ili bilo koga drugoga jer im je bliži od mene ili moje žene”, kaže popularni muzičar Edo Maajka (38) u intervjuu za zagrebački 24sata.

Reper je, nakon gotovo pet godina u Izraelu, sa suprugom Lilah (41) te kćerima Yasmin (5) i May, lani došao živjeti u Zagreb.

– Imam neke traume iz svojeg djetinjstva koje sam pokušao popraviti u odgoju kćeri. Samo se nadam da pritom nisam zaj… neke druge stvari – kaže Edo.

Biti “full time” tata u Hrvatskoj, pa i u većini svijeta, još je čudno, ali Edo se time ne zamara. I u Zagrebu je s djecom koliko god može, a mlađu Yasmin često vodi u vrtić.

– Još svaki dan plače jer je donedavno stalno bila s nama, ali prilagodba na vrtić ide sjajno. I starija kćer i supruga odlično su se prilagodile životu u Zagrebu. Mislim da je Lilah puno lakše ovdje nego što je meni bilo u Tel Avivu – kaže Edo, kojemu, osim sunca i visokih temperatura, iz Tel Aviva nedostaje mentalitet ljudi.

– Tamo je normalno plakati, smijati se i vrištati na ulici. Ovdje nije i mislim da je zato pola ljudi ovdje bolesno, depresivno i tužno. Skoro na cijelom Balkanu te ušutkuju ako na ulici plačeš ili si tužan. U Izraelu su puno opušteniji, sretniji, iako žive u ratu, što je kod njih kapitalizam puno gori nego kod nas – priča Maajka, koji je tokom sedam godina boravka u Tel Avivu doživio dva rata.

– Tamo je to svakodnevica. Sirene, pucnjava, ratovi… Ne želim kroz to prolaziti više, a pogotovo ne želim da u takvom okruženju žive moja djeca – rekao nam je Edo.

Iako je Tel Aviv poznat po odličnom noćnom životu, reper klubove, dok je tamo živio, nije obilazio. Od noćnog života puno mu je važnije i zabavnije vikendima se družiti s prijateljima na roštilju. Ističe da muziku nije zapostavio. Stekao je nekoliko prijatelja i kolega s kojima je repao.

– O noćnom životu Tel Aviva uglavnom su mi pričali prijatelji koji su me posjetili pa su izlazili. Nisam u to upućen, ali zato znam sve o igračkama i crtićima, a najviše slušam muziku iz Disneyevih filmova – kaže popularni reper.

Sad ima novi bend, kojim je, kaže, oduševljen. Priprema šesti album i jedva čeka ponovno stati pred publiku.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.