Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Eksplicitne fotografije: Lady GaGa skroz gola (FOTO 18+)

lg

Nakon što je prošle sedmice obilježena decenija od kada je ekscentrična pjevačica Lady GaGa (32) svijet “zapalila” debitantskim albumom ‘The Fame’, fanovi su očekivali da će tom prigodom izvesti nešto drugačije, kako to samo ona zna.

Iako se činilo da nakon odijevanja kreacija od svježeg mesa više nema puno aduta s kojima može iznenaditi, “majka svih čudovišta”, kako se prozvala, objavila je svoje golišave fotografije.

Iako je Lady GaGa već znala iznenaditi seksepilnim izdanjima i pokazati ‘malo kože’, stražnjicu ili gole grudi, ovaj put je iznenadila umjetničkim fotografijama koje je stavila na profil društvene mreže. Na njima pozira u bezbojnim najlonkama u prostoriji koja izgleda kao spavaća soba dok na krevetu sjedi čovjek koji kao da je “spojen s posteljinom”, a lice mu se ne vidi dobro pa se ne može razaznati o kome je riječ.

?: @elirusselllinnetz

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Budući da se malo koji njen potez može objasniti, ovakav izbor stajlinga je logičan samo zbog fotografa Elija Russella Linnetza (27) koji je snimio ove fotografije pjevačice, a koji se inače najviše bavi snimanjem eksplicitnih poza i stajlinga. Zato ne čudi da je Eli najdraži fotograf starlete i reality zvijezde Kim Kardashian (27) koja i objavljuje samo golišave fotografije.

?: @elirusselllinnetz

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Na jednoj fotografiji muzičarka navlači bezbojne najlonke, a prije objave je sama zamaglila grudi. Na trećoj je prislonjena uza zid, a na sebi ima grudnjak boje kože i spomenute bezbojne najlonke.

?: @elirusselllinnetz

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Svijetlo plava kosa joj je razbarušena a oči su joj naglašene tamnim make up-om.