Emina i Mustafa glume da su zajedno samo zbog miliona? (FOTO / VIDEO)

emina_mustafa2

Pop pjevačica Emina Jahović, piše beogradski “Blic”, posljednjih mjeseci proživljava dramu u privatnom životu jer je sa suprugom Mustafom Sandalom u lošim odnosima.

Iako su na sve načine pokušavali da izglade odnose, kao i da javnost ubijede da je u njihovim životima sve u najboljem redu, Emina Jahović i Mustafa Sandal su u nikad zategnutijim odnosima.

Naime, već mjesecima u bračnoj zajednici nije sve kako treba, a par je stigao i na korak od razvoda.

Sve češće nesuglasice dovele su do toga da se udalje, a prvo se, kako saznaje Blic, iz kuće odselio Mustafa dok je Emina ostala sa djecom u luksuznom stanu.

– Emina i Mustafa su pokušali da riješe nesuglasice. Međutim, kako nisu uspjeli, iz stana se prvo odselio Mustafa, a pjevačica je ostala sa dvojicom sinova Jamanom i Javuzom u stanu. To je bio veoma težak period za porodicu, a Emina i Mustafa su rijetko komunicirali – kaže izvor blizak pjevačici.

Ubrzo su i turski mediji počeli da pišu o razvodu, ali nakon toga su Mustafa i Emina pokušali još jednom.

– Pomirili su se i nastavili da žive zajedno. Tada su i nastale zajedničke fotografije, iako ih u javnosti nije dugo bilo. Počeli su zajedno da se pojavljuju na događajima u Turskoj i tako probali da demantuju sve napise riječima da je u njihovom braku sve u najboljem redu – kaže dalje izvor.

Međutim, ponovo su uslijedili brojni nesporazumi i Emina se ubrzo udaljila iz stana da bi razmislila o svemu.

– Pjevačica je željela da na miru odmori glavu kako bi razmislila o prioritetima u životu. Voli Mustafu i bilo joj je teško zbog svega – dodaje naš izvor.

Jahovićeva se poslednji put u Beogradu pojavila na promociji svog novog albuma i tada je govorila da je u braku sve u najboljem redu, te da nema govora o rastanku.

Navode o novim problemima u braku nije željela komentirati. Na njenom Instagram profilu posljednja fotografija na kojoj je zajedno s Mustafom, objavljena je 7. jula prošle godine.

Zajedničku fotku odnosno video, na kojem su samo njih dvoje objavila je još 20. juna 2017.

He thinks we're gonna take a picture but…??

Objavu dijeli @ yaemina


Mustafa zbog miliona mora da glumi sreću

Jedan od glavnih razloga zašto Emina Jahović i Mustafa Sandal moraju da glume idealan par i kada su rastavljeni jeste taj što turski pjevač tamo važi za idealnog porodičnog muškarca. Tačnije, turski mediji i publika ga već godinama proglašavaju za idealnog supruga i roditelja, što mu ide u prilog jer ga mnogi angažuju da bude njihovo zaštitno lice. Ukoliko se ova slika u javnosti pokvari, imaće problem i u karijeri, ali i neće više na konto svog imena moći da zarađuje milione u raznim marketinškim kampanjama.