SHOWbuzz

Emina Jahović: Djeca ostaju kod mene, promjeniću prezime (FOTO)

27/03/2018

Razvod pjevačice Emine Jahović i turske zvijezde Mustafe Sandala izazvao je brojne spekulacije, a pjevačica je po prvi put otkrila kakve odluke je donijela nakon kraha braka.

Emina je prvo progovorila o nasljednicima, Jamanu i Javuzu.

– Poslije razvoda sinovi ostaju kod mene. Djeca su prevazišla Mustafin i moj razvod – rekla je lijepa pevačica za medije.

Emina ipak neće zadržati muževo prezime Sandal.

– U medijima sam uvijek bila Jahović, čim se završi proces razvoda tako će biti i u svim dokumentima – zaključila je Emina.

Pjevačica je istakla da će život nastaviti u Istanbulu, ali iz samo jednog razloga.

– Dragi moji fanovi, svi koji me podržavate i volite u ovim teškim trenucima… Želim da vam kažem da sve spekulacije na temu mene, odlaska u Novi Pazar i života tamo, nisu istinite i nisu tačne. Svoj život, kao i prije, nastaviću ovdje, baš u Istanbulu, zbog školovanja svoje djece i zbog života na koji sam navikla, a u Beograd i Novi Pazar ići ću isključivo iz privatnih i, naravno, poslovnih razloga – napisala je Emina na Instagramu.

Inače, muzički par Emina i Mustafa razvode se nakon deset godina braka, a pjevačica je 15. februara putem društvenih mreža saopštila da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.