Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Plakala sam"

Emina Jahović se dvije godine spremala za “najgori dan u životu”

emina jahovic

Emina Jahović i Mustafa Sandal zvanično su se razveli 6. juna, nakon deset godina braka, a za ovu formalnost trebalo im je manje od pola sata. Pjevačica i turska pop zvijezda sporazumno su okončali brak a ona sada, kako navodi, poslije dužeg vremena ponovo nastupa pod svojim imenom.

– Kriza je dugo trajala. To smo čuvali, najviše zbog djece. Koliko je trebalo da se stvori toliko je trebalo i da se raspadne – izjavila je Emina u emisiji kod Ognjena Amadžića, govoreći o ljubavi koju su ona i Mustafa nekada imali.

– Dan razvoda je bio katastrofalan za mene. Za to sam se spremala dvije godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je, nije plakao, ali je tugovao – otkrila je ona.

Sudija je rekao: ‘Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje’, kao da je pokajanje”, dodala je koliko je plakala: Kao brat i sestra smo! Tu sam vidjela da se ljubav totalno ugasila – priznala je javno pjevačica.

Emina je istakla da neko vrijeme nije živjela sa Mustafom, te da je stariji nasljednik primijetio da se nešto dešava. Roditelji su sinovima Jamanu i Javuzu zatim objasnili da sama imaju dvije kuće, po dvije sobe, sve u pokušaju da im ublaže trenutak koji je slijedio.

O novoj ljubavi nije mnogo govorila, ali je ipak s osmijehom objasnila da u njenom životu neko postoji.

– Tačno je. Upoznala sam tog gospodina i sada smo u procesu upoznavanja. Prije mjesec-dva sam ga spontano upoznala – kaže pjevačica.