SHOWbuzz

Emina Jahović se vraća kući?

19/03/2018

Kao bomba u ovdašnjim i turskim medijima odjeknula je vijest o razvodu pjevačice Emine Jahović Sandal i  Mustafe Sandala. Iako je prvo Emina demantovala ovu informaciju, odmah sutradan ona je putem Instagrama obavjestila javnost o bračnom krahu.

Naime, Jahović planira da se odseli iz Istanbula nakon sudskog okončanja braka i da se vrati kod majke u Novi Pazar i tu započne novi život.

Kada sudski okonča desetogodišnji brak s Mustafom Sandalom, pop zvijezda želi da se preseli u porodičnu kuću, koju je prije nekoliko godina renovirala. Emina hoće da se skloni od torture turskih medija, koji je optužuju da je kriva za razvod s tamošnjim muzičkim superstarom.

“Emina se trudi da bude nasmijana uprkos svemu. Njena majka priča da će se vratiti s djecom ovdje, ali odlazit će redovno u Tursku zbog posla, a i da bi njeni sinovi viđali oca. Ona je ostala u korektnim odnosima s Mustafom, čak se često sastaju po restoranima. Mada, ovaj grad je mali za Eminu. Ona je mnogo napredovala u poslu i mislim da će joj ovdje brzo dosaditi”, rekao je jedan Eminin komšija iz Novog Pazara.

Domaći i turski mediji pisali su da Mustafa Sandal ne želi tako lako da Emini prepusti starateljstvo nad sinovima Jamanom i Javuzom. Kako će se završiti njihova brakorazvodna parnica, ostaje da vidimo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.