Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

i voditelju bilo neprijatno

Epilog iz srbijanskog kviza mnoge razbjesnio: Ovo je sve što trebate znati o ljudima

nikola kojo kviz
NIKOLA KOJO

Mene je sramota što moram da vam saopštim da ste vi najslabija karika, rekao je voditelj kviza Nikola Kojo

Vladimir je građevinski radnik bez stalnog zaposlenja. Životna želja mu je bila da nakon kviza “Najslabija karika” koji se emituje u Srbiji ode u Egipat i ta želja mu je umalo bila ostvarena, jer je u posljednjoj epizodi emisije imao najbolji mogući rezultat. Bez ijednog netačnog odgovora.

No, s obzirom da to pravil kviza omogućuju, od preostala dvojica takmičara, njegovi saigrači (koji su imali mnogo netačnih odgovora), glasali su da je on „najslabija karika“, čime su automatski izbacili iz takmičenja.

„Sa 22 tačna odgovora, nijednim netačnim, vi ste moralni pobjednik ovog kviza i primjer mladim ljudima šta znači formalno, a šta suštinsko obrazovanje. Mene je sramota što moram da vam saopštim da ste vi najslabija karika“, rekao je voditelj Nikola Kojo u kvizu.

Prethodno je Kojo upitao dvojicu takmičara koji su Vladimira na podao način izbacili iz kviza “je li vam imalo neprijatno”. Jedna od njih je odgovorio; ne znam zašto bi mi bilo neprijatno”.

Na pitanje voditelja šta misli o svojim saigračima i njihovom glasanju, Vladimir je rekao – „nek im služi na čast“.

„To i ja isto mislim“, rekao je Kojo.

Snimka je brzo postala viralna na društvenim mrežama, a jedna od onih koji ju je podijelio na Twitteru je napisao; Ovo je sve što trebate znati o ljudima.

Jedan od korisnika Tvitera, Voja Ostojić, podijelio je ovaj video i tagovao voditelja, glumca Nikolu Koju, pitavši ga za Vladimirov broj.

„Ako neko ima Vladimirov broj telefona, pošto je nezaposleni građevinski radnik, može da mi proslijedi u DM, da promijenimo taj status ‘nezaposlen’. Može pomoć oko broja telefona Nikola Kojo?“, napisao je.