Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

četka je u pitanju

Frizer Jennifer Aniston otkrio tajnu njene uvijek savršene frizure

aniston (1)

Jennifer nije ljubitelj viklera kojima trebaju sati da bi postigli željeni look, kao ni uvijača za kosu koji uništavaju dlaku

Otkada se pojavila u kultnim “Prijateljima”, duga, plava i savršeno isfenirana kosa Jennifer Aniston postala je njen zaštitni znak.

Slavna glumica godinama njeguje istu frizuru, a svojoj je kosi posebno posvećena. Osim redovnog posjeta frizerskom salonu, lijepa Jennifer koristi niz preparata za njegu kose kod kuće.

Dugogodišnji frizer Jennifer Aniston, Chris McMillian, nedavno je za “Vogue” otkrio nekoliko proizvoda koje godinama koristi za njegu kose svojih slavnih klijentica. Tada smo saznali i za tajnu njegovane i savršeno isfenirane kose slavne “Rachel” koja je, kada su frizure u pitanju, desetljećima bila i ostala beauty ikona.

Njena je frizura, tvrdi McMillian, rezultat vrlo jednostavnog feniranja pomoću čuvene okrugle četke Ibiza. Jennifer nije ljubitelj viklera kojima trebaju sati da bi postigli željeni look, kao ni uvijača za kosu koji uništavaju dlaku. Stoga je okrugla četka od prirodnih čekinja koje su blage prema kosi idealno rješenje za brzinsko feniranje.

Pomoću ove četke za kosu Jenniferine kovrče izgledaju vrlo prirodno i spontano, a dlaka sjajno i njegovano. Svaka četka za kosu Ibiza ručno je izrađena u Španiji i dizajnirana tako da i najneukrotljivija kosa nakon feniranja izgleda sjajno i glatko.

Povrh svega, četke su otporne na toplinu, a koliko su popularne govori i činjenica da se na Amazonu prodaju munjevitom brzinom i imaju na stotine recenzija s pet zvjezdica.