Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kad stiže muž...

Georgina pokazala u kojoj pozi dočekuje Ronalda kod kuće

GEORGINA (1)

Manekenka je već objavila fotografije s terase vile, na kojima se sunča i čita, pa i izbjeljuje zube, a sve dok se u pozadini vidi Jadransko more

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo (34) u subotu u kasnim večernjim satima sletio je u Dubrovnik gdje je proveo Uskrs. On i Georgina Rodriguez (25) stigli su privatnim avionom, a u nedjelju su ručali na otoku Lopudu u konobi “Dubrovnik”. Poslije su uživali u šetnji otokom…

Nogometašu nije bio problem izdvojiti 50.000 kuna za noćenje u Vili Šeherezada gdje su prije njega već boravile mnoge velike svjetske zvijezde.

Poznati par za Uskrs je išao na večeru u restoran “360” u Dubrovniku s prijateljima.

Upravo u spomenutoj vili Georgina je ponovno pozirala te se odlučila našaliti sa svojim pratiteljima.

– Kad mi prijateljica kaže da mi stiže muž i da se uozbiljim – napisala je na Instagramu i brzo pripremila sasvim “normalnu” pozu.

Manekenka je već objavila fotografije s terase vile, na kojima se sunča i čita, pa i izbjeljuje zube, a sve dok se u pozadini vidi Jadransko more.

Nema sumnje kako je dolazak Georgine i planetarno popularnog nogometaša još jedna velika reklama za Hrvatsku, koja ionako kotira visoko na listi najpoželjnijih destinacija.