Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Gigi Hadid zbog mnogo posla raskinula s dečkom

gigi-hadid

Pjevač Joe Jonas i popularna manekenka Gigi Hadid više nisu par. Izvori bliski sada već bivšem paru tvrde kako prekid nije bio nimalo dramatičan, već je uslijedio zbog prenatrpanih rasporeda.

“Oboje su bili prezauzeti, a tek ih idućih mjeseci čeka puno posla. I prije nego su prohodali, bili su prijatelji, a tako će i ostati”, prenosi Just Jared.

Podsjetimo, o slavnom paru su se prve vijesti pojavile u maju ove godine. Društvene mreže bile su prepune njihovih zajedničkih fotografija, no tek u septembru je Joe progovorio o tome koliko je ponosan na svoju djevojku, na New York Fashion Weeku.

“Joe me prvi put pozvao van kad sam imala 13 godina. Pitao me želim li s njim na utakmicu, a ja sam samo rekla ne”, otkrila je u jednom septembarskom intervjuu plavokosa manekenka. Gigi je nedavno postala i jedna od Victoria's Secret anđelica, a svoju prvu reviju za prestižni brend nosit će 8. decembra u New Yorku. Za to vrijeme, Joe ima muzičkih obaveza sa svojim novim bendom DNCE.

Osim Gigi, ugovor sa Victoria's Secret” potpisala je i njena prijateljica Kendall Jenner. I dok njih dvije s nestrpljenjem čekaju svoju prvu reviju, oglasila se sada već bivša “anđelica” Jourdan Dunn.

25-godišnja britanska manekenka koja je tri godine nosila revije VS-a na Twitteru su obrušila na dojučerašnjeg poslodavca. U tweetu, koji je kasnije obrisala, napisala je da ne žali zbog izostanka s revije u New Yorku, nakon što je doznala da je i Rihanna otkazala svoj nastup.

“Osjećam se puno bolje zbog toga što ne učestvujem u tom sranju… oprostite, VS-u sad kad ni Rihanna ne učestvuje”, napisala je.

Good Morning! ????

Fotografiju objavljuje Jourdan Dunn (@officialjdunn)

Iako nije otkrila zbog čega neće nositi reviju, očito je da su odnosi između nje i kompanije poprilično zategnuti. Šuška se da je razlog manji honorar, no revije tog brenda ionako se ne nose zbog novca već zbog prestiža i publiciteta.