Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prijeti mu robija

Glumac iz filma “Braking Bad: El Camino” uhapšen zbog pokušaja ubistva

New Project (13)

Glumac je istakao kako je nevin, a da izbjegne zatvor mora platiti preko milion dolara kaucije. Njegova porodica putem interneta pokušava prikupiti novac za kauciju

Glumac Johnny Ortiz uhapšen je zbog optužbi za pokušaj ubistva, nakon što je priveden još u maju ove godine. Oritz je trenutno na ispitivanju te je zadržan u ćeliji, javljaju američki mediji.

Prema izvještaju policije, glumac je navodno pokušao ubiti Briana Dukea tokom incidenta koji je povezan s jednom bandom, piše Daily Mail.

Muškarac koji je identificiran kao Armando Miguel Navarro optužen je da je kod sebe imao oružje kojim je muškarac trebao biti ubijen. Više detalja o ovom slučaju još nisu otkrili.

Glumac je istakao kako je nevin, a da izbjegne zatvor mora platiti preko milion dolara kaucije. Njegova porodica putem interneta pokušava prikupiti novac za kauciju.

Johnny Ortiz najpoznatiji je po ulozi u filmu “Braking Bad: El Camino” koji je objavljen u oktobru prošle godine. Imao je ulogu i u trileru “Pepermint” u kojem je glumio s Jennifer Garner. Prvu ulogu ostvario je 2001. godine u biografskom filmu o Muhammadu Aliju u kojem glavnu ulogu ima Will Smith.