SHOWbuzz

Kelvin Fletcher

Glumac snimio šta su paničari opet napravili u supermarketima

05/11/2020

Njegov post ubrzo su ispunili komentari poznatih kolega

Velika Britanija ulazi u drugi, mjesec dana dugi lockdown, a čini se da je onaj prvi ostavio duboke tragove. Posljednju večer na slobodi Britanci su iskoristili za opijanje u barovima i na ulicama, ali i bijeg iz Londona kako ne bi 30 dana proveli zatvoreni u stanovima, već negdje u prirodi.

Glumac Kelvin Fletcher (36) na Instagramu je u srijedu objavio fotografiju praznih polica koje su prije toga bile napunjene toaletnim papirom.

“Ko ste vi ljudi? Zaustavite ovaj autobus jer želim izaći”, napisao je slikovito.

Njegov post ubrzo su ispunili komentari poznatih kolega kojima također nije jasna logika onih koji su kod kuće nagomilali WC papir.

“Nemojte, nemojte više ovo”, napisao je njegov kolega Charley Webb, dok je Vernon Kay dodao: “Ljudi ne kakaju više u lockdownu. Dajte se ponašajte ljudi.”

Važno je napomenuti da će, kao i prvi put, supermarketi i dalje raditi pa nema bojazni od katastrofalnog scenarija nestanka WC papira.

Sinoć su na izlazu iz Londona nastale kilometarske kolone, a kompanija za satelitsku navigaciju TomTom izvijestila je da je ukupna dužina svih kolona iznosila 1931 kilometar.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.