Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Los angeles

Glumica Marija Karan razvodi se nakon šest godina braka?

5bdf8c0276a381b37cfb10d4_15997653895_7299bbd9c9_o

Marija i Joel bili su u braku šest godina te imaju sina Marka. No, vijest o razvodu par navodno krije čak i od najbližih prijatelja i ne žele komentirati navode

Srbijanska glumica Marija Karan (38), koju gledatelji pamte po ulozi u seriji “Larin izbor”, navodno se razvodi od hollywoodskog agenta Joela Lubina, pišu mediji u Srbiji.

Marija i Joel bili su u braku šest godina te imaju sina Marka. No, vijest o razvodu par navodno krije čak i od najbližih prijatelja i ne žele komentirati navode.

“Marija i Joel su se razveli i sve je to još svježe da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još nekoliko godina hodanja. Što je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu posljednjih godinu i pol dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog”.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#hotsummer #aperolspritz

Objavu dijeli Maria Karan (@marakaran)

Srbijanska glumica ostvarila je uloge u filmovima “Kad narastem, biću kengur” i !Jesen stiže Dunjo moja” te u seriji “Ljubav, navika, panika”.

Iako je Joel producent u Los Angelesu, navodno joj nije želio pomoći kako bi se probila na tamošnje tržište. Razlog tomu nije poznat i ne zna se je li u priči bila njegova ljubomora ili je želio da ona bude posvećena sinu kada on većinu vremena nije kod kuće.