Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ryan Giggs

Godinama je spavao sa ženom svog brata, on mu se osvetio

natasha giggs

Najzanimljiviji dio videa je kada Rhodrija tokom čitanja novina žena obavijesti da ide u trgovinu po mlijeko, na što on pogleda u kameru aludirajući da ga ide varati s bratom, no ipak zaključi da im treba mlijeko

Velški selektor Ryan Giggs poznat je kao jedan od najvećih velških nogometaša, ali je njegov privatni život bacio veliku sjenu na velike sportske uspjehe. U žute medije na Otoku dospio je zbog osmogodišnje ljubavne afere sa suprugom svog brata Rhodrija, Natashom Giggs, a skandal je u javnost izašao 2011. godine kada je Natasha priznala da su ona i Ryan već osam godina ljubavnici.

Rhodri Giggs je za vrijeme skandala izjavio da im ne želi oprostiti, a u inat je snimio smiješnu reklamu za kladionicu, u kojoj ismijava Ryana i njegov preljub.

“Ja sam Rhodri Giggs i želim razgovarati s vama o odanosti. Živio sam odan život, uvijek sam pio u istom pubu i uvijek sam podržavao i navijao za reprezentaciju”, govori na početku reklame.

Najzanimljiviji dio videa je kada Rhodrija tokom čitanja novina žena obavijesti da ide u trgovinu po mlijeko, na što on pogleda u kameru aludirajući da ga ide varati s bratom, no ipak zaključi da im treba mlijeko. Poslije u reklami udara u boksersku vreću, dok mu trener viče da misli na nekoga na koga je ljut.

“Niko mi ne pada na pamet”, odgovara Rhodri sa smiješkom.

Giggs je suprugu godinama varao s Natashom. Ona je 2011. godine navodno abortirala Ryanovo dijete sedmicu dana prije udaje za njegovog brata. Rhodri i Ryan godinama nisu razgovarali zbog Natashe, a prije nekoliko godina ipak su se pomirili, nakon što je Ryan brata zamolio za oprost. Rhodri mu je oprostio i na kraju ostao s Natashom te su njih dvoje dali novu šansu svom braku.