Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Golotinja Meghan Markle olakšat će Kate za oko 100.000 eura? (FOTO / VIDEO)

meghan kate 1

Kada je francuski list “Closer” 2012. objavio fotografije Kate Middleton, cijela kraljevska porodica bila je “bijesna i užasnuta”, a vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea pokrenuli su sudski proces protiv pomenutog časopisa, tražeći nevjerovatnih 1,4 miliona funti odštete.

Proces je, očekivano, okončan u njihovu korist, premda su dobili daleko manji iznos novca, ali su se Francuzi sada “povampirali” i riješeni su da ožive ovaj sudski postupak, te se nadaju drugačijem ishodu.

Naime, francuski advokati pronašli su novi argument u svoju korist, a za isti je “kriva” ni manje ni više nego Meghan Markle.

Oni tvrde da su William i Kate tražili “bezobrazno” veliku nadoknadu za uznemiravanje uzrokovano spornim fotografijama, i to samo zato što pripadaju kraljevskoj porodici.

Oni trenutno preispituju iznos od 92.000 funti koji je dodijeljen slavnom paru, i traže da se suma revidira u skladu sa rutinskim slučajevima privatnosti, gdje su isplate daleko manje, često ne više od 100 funti.

Meghan Markle u seriji “CSI: New York”


Kao jedan od glavnih aduta u slučaju oni će se služiti golišavim fotografijama novopečene vojvotkinje od Sussexa, kao i video snimkom u kom Meghan skida odjeću dok griluje meso, uz komentar da je to dokaz da moderne žene koriste provokativne snimke kako bi se promovisale.

Diskutabilne fotografije Meghan je snimila u okviru editorijala za prestižni magazin “Men's Health”, ali tu nije kraj – odbrana bi kao dokaz mogla da uzme i slike nekadašnje glumice na kojima otkriva grudi pred kamerom.

Sve ovo ukazuje na to da kraljevsku porodicu očekuje još jedan ponižavajući sudski proces, a žalbu će advokati “Closer-a” podnijeti sudu u Versaju u srijedu ove sedmice.
https://www.youtube.com/watch?v=ezA7P785rJo
https://www.youtube.com/watch?v=QbMi_TatlPw