Gwyneth Paltrow udala se u tajnosti? (FOTO)

Gwyneth Paltrow

Glumica Gwyneth Paltrow (45) i televizijski scenarist Brad Falchuk (47) u vezi su od avgusta 2014, a upoznali su se na setu serije “Glee” gdje je Amerikanka imala gostujuću ulogu.

Par se navodno vjenčao u subotu pri čemu su se potrudili zavarati javnost da je riječ samo o “svadbenoj zabavi”, piše Daily Mail.

Gwyneth i Brad unajmili su pozorište u Los Angelesu i pozvali oko 400 prijatelja. Među njima su bili reditelj Steven Spielberg, glumice Kate Hudson, Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Liy Tyler, Reese Witherspoon, Demi Moore, te komičarka Chelsea Handler.

Većina zvanica je nosila cvjetni ukras zataknut na gornji dio odjeće što je običaj na vjenčanju.

Gwyneth, koja se 2016. razvela od pjevača grupe Coldplay Chrisa Martina (41), umjesto bijele vjenčanice nosila je tamnoljubičastu haljinu s prorezom na lijevoj nozi i cvjetnim ukrasom na ramenu.

Brad je obukao crnobijelo odijelo s leptir mašnom.

Italijanski biznismen Giancarlo Giamemetti (80) dodatno je “pojačao” glasine o tajnom vjenčanju čestitajući paru na društvenim mrežama i ispričavajući se jer nije mogao doći.

Glumica je objavila fotografiju kako se sprema u hotelu u Los Angelesu i napisala “jutro poslije” nakon čega su joj brojni prijatelji i obožavatelji čestitali na udaji. Usto su ju zamolili da stavi sliku s vjenčanja s Bradom i istakli kako zaslužuje svu sreću svijeta.

Gwyneth je prije nekoliko dana imala djevojačku zabavu u Meksiku na kojoj su bile i dizajnerica Stella McCartney i glumica Cameron Diaz koja je navodno organizirala putovanje. Zakupile su privatne vile u luksuznom odmorištu u općini Las Cabos čija je cijena oko sedam hiljda dolara po noći. Gwyneth se pohvalila slikama s plaže, a navodno je sebi dala oduška i popila koju čašu vina s obzirom da inače ne pije alkohol.

Glumica iz braka s Martinom ima kćer Apple (13) i sina Mosesa (12), a nedavno je rekla da se zbog udaje za Brada osjeća kao da opet ima 21 godinu. Istakla je kako nije imala svadbu s muzičarom i uzbuđena je radi organizacije svih detalja.

Brad iz 10-godišnjeg braka s filmskom producenticom Suzanne Bukinik ima kćer Isabellu i sina Brodyja.