Leyla Hajrović

Hajrovićeva supruga se na Instagramu pohvalila torbom koja košta 20.000 KM (FOTO)

leyla_hajrovic

Lijepa Bosanka poznata je po svojoj strasti za modom, trendovima i skupim krpicama, a time se i otvoreno hvali na društvenim mrežama

Leyla Hajrović (29), supruga bosanskohercegovačkog fudbalera Izeta Hajrovića (27), živi život na visokoj nozi.

Lijepa Bosanka poznata je po svojoj strasti za modom, trendovima i skupim krpicama, a time se i otvoreno hvali na društvenim mrežama.

Na njezinoj posljednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu, Leylinim pratiteljima za oko je zapela ručna torbica, slavna “Birkinica”, koja je već godinama najtraženija, ali i najskuplja Hermèsova torba.

Naime, njena vrijednost kreće se od 20.000 konvertibilnih maraka pa naviše!

Žene su naprosto “poludjele” za Leylinim stilom života i to joj priznaju u komentarima.

“Najljepša supruga nogometaša je Leyla. Rado bih bila tvoja najbolja prijateljica. Ljubomorna sam. Kada bih imala magični štapić, jedan dan bih se zamijenila s tobom”, poručile su poznatoj Bosanki.

Leylina famozna fotografija u manje od 24 sata skupila je više od sedam hiljada lajkova. No, nije ova Birkinica jedina skupocjena torba koju atraktivna Leyla posjeduje. U njenom se ormaru mogu naći komadi s potpisima Louis Vuitton, Gucci, Prada, YSL, Chanel, Fendi…, a čije se cijene ne padaju ispod nekoliko hiljada maraka, a često prelaze i cifru od 10.000 KM.

Ova supruga nogometaša, osim u skupocjenim krpicama i torbama, uživa i u luksuznim putovanjima. Nedavno je s Izetom otputovala na Maldive. Raskošan apartman s jacuzzijem i bazen ono je u čemu Leyla najviše uživa. Par je imao i prilike gledati film po zvjezdanim nebom uživajuću u najfinijim delicijama azijske kuhinje.

Supružnici su oboje rođeni u Švicarskoj, a trenutno žive u Zagrebu. Leyla, koja govori pet jezika, objasnila je na Instagramu kako joj je lakše pričati sa suprugom na njemačkom, a za ključnu star uspješne veze smatra komunikaciju i poštovanje.

View this post on Instagram

One from the #LA archive ? @lovexlabels

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on