Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Haljina od aluminijske folije nije mogla obuzdati Rihannine grudi (FOTO / VIDEO)

rihana oceanovih

Premijera filma ‘Oceanovih 8’ u Londonu je ostala u sjeni Rihanne (30) koja je odjenula izazovnu haljinu i pokazala grudi. Atraktivna pjevačica itekako zna kako privući pažnju.

Rihanna se neugodno smješkala fotografima dok je pridržavala haljinu kako joj je bi skliznula i potpuno otkrila grudi.

Strani mediji su je većinom ismijali zbog zlatne haljine koja svojim krojem i materijalom nikoga nije oduševila.

Neki su čak zlatnu haljinu usporedili s vrećom za smeće ili aluminijskom folijom…

Ovo Rihanni nije prvi put da šokira izborom odjeće. Na koncertu u Rio de Jaineru 2015. odjenula je prozirnu zelenu haljinu u kojoj joj se naziralo crno donje rublje.

Fanovi još pamte njen modni gaf s bijelom haljinom i bijelim čupavim volanima s dodjele Grammyja.

Pjevačica je na crveni tepih londonske premijere Oceanovih 8 došla posljednja te pokazala kako je upravo ona glavna zvijezda ovog projekta.

Uz Rihannu, u filmu o pljački stoljeća, glume i Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna i Helena Bonham Carter.

Ove slavne glumice su udružile svoje snage kako bi snimile nastavak popularnog filma Oceanovih 11, u ženskoj verziji. Glavna glumica je Sandra Bullock koja je osmislila najveću pljačku u svojoj karijeri pa joj treba pomoć ostalih profesionalki. Film već ruši sve rekorde gledanosti u kinima diljem svijeta. Rihanna se pohvalila brojkama i zaradom filma na društvenoj mreži.