Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Halle Berry se razvodi

CBS Television Studios & Amblin Television's “Extant” Premiere – Red Carpet

Holivudska diva Halle Berry ipak se razvodi od Oliviera Martineza. Kako piše TMZ, glumica je podnijela zahtjev za razvod nakon samo dvije godine braka, tokom kojeg je dobila sina Macea.

[yuzo_related]

“Teška srca donijeli smo odluku da ćemo se razvesti. Nastavljamo s uzajamnom ljubavlju i poštovanjem te ćemo se oboje posvetiti dobrobiti našeg sina”, stoji u zajedničkom priopćenju sad već bivšeg para.

Dodali su da jedno drugom žele samo sreću, te su zamolili mediji da poštuju njihovu, ali i privatnost djece, zajedničkog sina Macea i kćeri Nahle, koju je Halle dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem.

Halle i Olivier posljednji su put zajedno viđeni u javnosti u septembru, u porodičnom šopingu. Tada su bili dobro raspoloženi, iako se već tada šuškalo da im je brak u krizi.

Upoznali su se 2010. godine na snimanju filma “Dark Tide”, a prije sklapanja braka potpisali su predbračni ugovor. Mediji su nagađali da se par svađa zbog Olivierovih izljeva bijesa, jer je ove godine udario čovjeka na aerodromu autosjedalicom, a 2012. godine potukao se s Aubreyem, koji je tvrdio da mu je prijetio da će ga ubiti.

halle-berry

halle-berry1