SHOWbuzz

Najavljuje spektakl

Hari Mata Hari nastupa u Trebinju za novogodišnju noć

16/10/2019

Direktor Turističke organizacije Trebinje Marko Radić rekao je da je novogodišnji doček značajna za turizam najjužnijeg grada

Pjevač Hari Varešanović poznatiji kao Hari Mata Hari nastupiće na trebinjskom Trgu slobode za novogodišnju noć i uvesti Trebinjce i goste u novu 2020. godinu, najavio je danas gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Đurić je rekao da je Gradska uprava, poučena iskustvom od prethodne godine kada su imali veliku posjećenost u vrijeme novogodišnjih praznika, odlučila da organizuje još bolji doček nego prošle godine.

On je naglasio da očekuje da će brojni Trebinjci i turisti doći na koncert.

Varešanović je poručio da sve koji dođu u Trebinje očekuje dobra zabava.

“Nakon duže vremena i brojnih trgova zapjevaću u ovom genijalnom gradu. Obećavam da ćemo napraviti spektakularan koncert, očekujem publiku sa svih strana jer je ovo prelijep grad”, kaže Varešanović.

Direktor Turističke organizacije Trebinje Marko Radić rekao je da je novogodišnji doček značajna za turizam najjužnijeg grada.

“Mi ovim dokazujemo da možemo biti konkurentni većim turističkim centrima u regionu. Vjerujem da će oni koji se još dvoume gdje će za Novu godinu odabrati Trebinje”, istakao je Radić.

On je naveo da se koncert organizuje uz podršku grada Trebinja, kao i trebinjskih privrednika.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.