Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

srbijanski mediji

Haris Džinović se razvodi u 72. godini

haris melina dzinovic
FOTO: Pixsell
Melina i Haris Džinović

Njih dvoje su se vjenčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na vječnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti

Razvode se Haris i Melina Džinović. Jedan od najpoznatijih estradnih parova na Balkanu, riješio je da stavi tačku na svoj brak i da se poslije 22 godine ljubavi razvedu, pišu danas beogradski mediji.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

“Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vrijeme. Donijeli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu djecu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s djecom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima”, otkrio je za srbijanske medije izvor blizak porodici Džinović.

Ljubav Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija.

Melina i Haris Džinović
FOTO: Pixsell
Melina i Haris Džinović

Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od rijetkih intervjua priznao da su se “jednostavno našli”.

Melina Džinović je tek nakon nekoliko godina, od kako se sazalo da je u vezi sa Harisom, priznala da je u tu emotivnu priču ušla bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se vjenčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na vječnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

Sve je slutilo na razvod

Melina Džinović je prije samo mjesec dana postom na društvenim mrežama nagovijestila da u njihovom braku nešto ne funkcioniše.

“Uvijek postoji neki muškaraca zbog kojeg ti srce brže zakuca. Postoji. Ali bih ja voljela da se pojavi neko da nam kuca u isto vrijeme na pravi način”, napisala je tada Melina Džinović na Instagramu.