provokativne fotke

Heidi polugola na medenom mjesecu: “Vulgarno, nije ti ovo Playboy”

heidi

Jahta koju je Heidi iznajmila za obilazak Jadrana izgrađena je 1943. te je bila u vlasništvu Aristotela Onassisa

Manekenka Heidi Klum (46) poznata je po tome da fanove na društvenim mrežama “časti” atraktivnim fotografijama. Ipak, sada je otišla korak dalje te je novom objavom pokazala previše. Pozirala je na jahti, no nije u potpunosti pokrila grudi pa su joj se vidjele bradavice.

Njena objava je u kratkom roku prikupila preko 300.000 lajkova, ali dio njenih pratitelja smatra kako fotka nije primjerena.

“Zašto si objavila ovo?”, “Imaš djecu, prestani živjeti kao da si u dvadesetima”, “Vulgarno, nije ti ovo Playboy”, “Sve što vidim je kriza srednjih godina”, neki su od komentara zgroženih pratitelja.

Inače, manekenka je nedavno posjetila Hrvatsku. Jahta “Christina O”, na kojoj se nedavno udala za gitarista Toma Kaulitza (29), prvo se usidrila u Zablaću, a zatim je krenula prema Nacionalnom parku Kornati. Prije toga, supružnici su plovili oko Mljeta i Visa.

Jahta koju je Heidi iznajmila za obilazak Jadrana izgrađena je 1943. te je bila u vlasništvu Aristotela Onassisa. Dugačka je 99 metara i ima 39 članova posade. Sedmični najam ove luksuzne jahte iznosi više od milionak KM.

Par se vjenčao u Los Angelesu uz prisustvo najužeg kruga ljudi, a trenutno su na italijanskoj obali na medenom mjesecu.