Suzanne Somers

Holivudska glumica (74) tvrdi: Do podneva to uradimo tri puta

“U takvom sam raspoloženju kao kad sam bila mlada i uvijek spremna za akciju, a tako je i njemu zbog tih hormona”, rekla je.

Holivudska glumica Suzanne Somers i njen suprug, 84-godišnji producent i voditelj Alan Hamel, imaju izuzetno bogat seksualni život i u poodmakloj dobi, tvrdi Somers.

74-godišnja glumica nedavno je u podcast emisiji Heather Dubrow's World rekla kako im godine ne smetaju da uživaju jedno u drugom.

“Hormoni nam luduju pa se puno seksamo. Znam da sad dajem previše informacija, ali podne je, a mi smo se danas poseksali već tri puta”, rekla je bivša zvijezda serije Korak po korak.

Rekla je i kako se Hamel probudio usred noći, u 4:30 sati, i bio spreman za akciju.

“Možeš li bar pričekati da sunce izađe?” zamolila ga je u šali.

Prije dvije godine Somers je otkrila da su za libido njenog muža zaslužne injekcije melanokortina.

“U takvom sam raspoloženju kao kad sam bila mlada i uvijek spremna za akciju, a tako je i njemu zbog tih hormona”, rekla je.

Suzanne i Alan vjenčali su se 1977. godine, a iako zajedno nemaju djece, ona iz prethodnog braka ima sina, a on sina i kćer.

“Na početku braka svađali smo se godinama kao divlje zvijeri, ali oboje smo znali da smo suđeni jedno drugome te da vrijedi poraditi na našoj vezi, što smo i napravili”, rekao je Alan.

“Otad nam se produbila veza i ne sjećam se kad smo se zadnji put svađali. Zajedno smo 24 sata dnevno i nijednu noć nismo proveli odvojeno u više od 40 godina. Želim još 40 takvih.”