Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hrvatska kraljica Instagrama: Brzo je unovčila sličnost s Kim Kardashian

jelena peric

Jelena Perić (24) mlada je vizažistica iz Zagreba. Osim što svojim izgledom podsjeća na svjetski poznatu starletu Kim Kardashian, Jelena je u samo osam mjeseci skupila preko 600.000 sljedbenika na poznatoj društvenoj mreži Instagram.

Ipak, iako joj usporedba laska, kaže kako bi radije da je ljudi pamte zbog nje same.

Jelena ima diplomu vizažista, no najviše je stvari naučila sama. Prvo je stekla vještine dobrog šminkanja i posebne trikove, a zatim je s velikom lakoćom naučila kako monetizirati vrijeme na društvenim mrežama.

Rezultat je bio i više nego fantastičan, a za Jelenu su vrlo brzo saznali i van granica Hrvatske.

Osim što radi non-stop na društvenim mrežama, pokrenula je i vlastiti studio za šminkanje. Primjenom svog znanja i iskustva, inspiracija je mladim djevojkama. No, ona nije samo modna i make up inspiracija, već i ona poslovna. Na njen se samostalni uspjeh sigurno mogu ugledati mnoge djevojke i same svoje snove pretvoriti u stvarnost.

Osim što brine o svojem licu i tijelu, počela je trenirati i boks te je u mjesec dana skinula čak šest kilograma. Što se tiče muškaraca, Jelena je trenutno slobodna. Posao joj je trenutno najbitniji, a s obzirom na to da radi od jutra do mraka, trenutno ni ne traži dečka. Inače, kod muškarca joj je najbitnije da ima “ono nešto”.