Hrvatska misica tvrdi: Ponudili su mi 10.000 eura za vikend u Aziji

maja spahija – miss

Draga Majo, imam jednu jako unosnu i zanimljivu ponudu za tebe. Molila bih te da mi ostaviš kontakt, da te mogu nazvati i objasniti u kratkim crtama o čemu se radi! Veliki pozdrav, Antea.

Tako je glasila poruka koju je Miss Hrvatske 2015. godine Maja Spahija nedavno dobila na društvenoj mreži, prenose 24 sata.

– Nasreću, ignorirala sam tu poruku jer sam imala neki loš predosjećaj. Kasnije sam doznala da je riječ o elitnoj prostituciji – kaže šokirana Maja Spahija (23).

Dodaje da ju je to jako uplašilo.

– Nije mi svejedno. Zbog takvih priča dugo sam razmišljala trebam li se uopće prijaviti na izbor za miss. Sad na svaku poslovnu ponudu gledam s oprezom – kaže Maja.

No Antea, žena koja se na društvenim mrežama predstavlja kao casting agentica, nije odustajala. Kad već Maja nije reagirala, Antea je putem Skypea kontaktirala Maju Vračarić Kuljiš, vlasnicu licencije izbora za Miss Hrvatske.

– Nazvala me je žena za koju, sudeći prema glasu, procjenjujem da je mlađa. Govorila je tečni hrvatski i bez okolišanja rekla šta želi. Ponudila je Maji Spahiji honorar od 10.000 eura za vikend druženje s galantnim gospodinom u Singapuru – opisuje Vračarić.

Dodaje da je ostala zapanjena, a Antea ju je uvjeravala da mlade ljepotice žele tako zarađivati i da Maja ne bi bila prva koja si je tako osigurala luksuzan život.

– Ostala sam šokirana, ali sam ljubazno zahvalila na pozivu. Jasno sam joj rekla da se ne bavim time i zamolila je da me više ne zove – kaže Vračarić. Kad se pribrala, vlasnica licencije prijavila je Antein profil Facebooku, a oni su ga ukinuli.

Antein poziv došao je s broja prijavljenog u Maleziji, ali je najvjerovatnije riječ o prikrivanju pravog identiteta. Antea je pokušala vrbovati i Natašu Milosavljević, Miss Crne Gore 2015. Na društvenoj mreži ostavila joj je poruku:

“Pozdrav draga, čule smo se jučer na Instagramu, evo da ti ukratko objasnim o čemu se radi. Dakle, imam klijenta koji živi u Aziji i jako je zainteresiran za tebe, spreman je platiti koliko god ti tražiš za jedan vikend u Singapuru. Da znaš odmah, ovo je sve strogo diskretno. Ja sam njemu nešto kao ‘personal skaut’ za djevojke. Ti bi dobila novce, bussines class kartu, hotel s 5 zvjezdica, dakle pokriveno i sve 100 posto sigurno. Već su bile neke misice kod njega i sve su se vratile zadovoljne. Ne smijem ti govoriti detalje o njima, ali u svakom slučaju sve je to provjereno, sigurno i diskretno. Pitanje je samo jesi li ti zainteresirana, novac nije problem, samo reci koliko tražiš i to je to”.

Zgrožena Nataša je Anteu prijavila policiji. Nada se da će je uhvatiti iako se krije iza lažnog profila.