Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

I Hrvatica obećala: Ako dođemo do finala, skidam se (FOTO)

zana

Žanamari Perčić obećala je da će se fotografisati u gaćicama na kockice, odnosno bez njih ako ne pronađe takve.

“Ovako Žaky gleda tekmu. Za Vatrene samo redcarpet style. Obećala sam ekipi sinoć da ću kad uđemo finale opaliti fotku u gaćicama na kockice! Ako ih nađem, a ako ne onda ću bez. Iako su mi presmiješne te seksi fotografije u dresovima, obećanje girl crew-u moram ispuniti! Tako da neće biti fishing for likes, nego obaveza prema široj obitelji nakon opakog nagovaranja”, napisala je pjevačica uz fotografiju u izdanju u kojem je gledala dvoboj Hrvatske i Danske.

Patterns ? #dress @laletocollection #laletoarmy ??Uzorci su toliko presudni ovih dana da je moja jučerašnja pošalica vezana za ‘gaćice na kockice’ odjeknula kao da sam u najmanju ruku najavila da nosim još jedno dijete ? Čak sam dobila ponudu od nekih dizajnera da će mi rado dizajnirati badić ili donje rublje na kockice ?? Ljudi, ne shvaćajte instagram tako doslovno, a pogotovo ne ozbiljno. Insta feedovi su sve samo ne doslovna refleksija naših misli i života. Istina ponekad podijelim i ozbiljnu misao, ali moja realnost i svakodnevica nisu uvijek štiklice, suknjice i čipka. Većinu dana provodim žonglirajuci izmedju majčinstva i rada u studiju, s pundjicom na glavi, tshirtu, u kojem sam i spavala, i šlapicama, s kavom u ruci… a sjetim se pojesti prvi obrok oko 20h ??? Takvi dani ne završe na fotkama, samo kad se sredim i osjećam ‘ko’ čovjek’ onda vam se i javim live i opalim fotku za feed. Mislim da je to skroz pošteno. Trebam imati i samo svoje dane u ‘stylinzima’ koje s nikim ne dijelim hahaha. Ali ako baš inzistirate podijelit cu i to s vama! Evo ako više od 50% komentara bude ZA, radim jednu ‘kućnu’ fotku odmah samo za vas i objavljujem na insta story!

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)

Osim komplimenata na račun njezinog izgleda, fanovi pjevačice nastavili su sa šalama. “Treba obojat bikini zonu u kockice! Ko da će iko znat jesu li gaćice”, “Ehhh da imam tijelo kao Žanamari, i ja bi bila bez dresa”, samo su neke reakcije.