nosi ga od 1999.

I nakon dvije decenije od prekida Jennifer nosi Bradov prsten

brad jennifer1

Osim na dodjeli SAG nagrada, Jen i Brad sreli su se i na dodjeli Zlatnog globusa

Bivši supružnici Jennifer Aniston (51) i Brad Pitt (56) početkom godine pokrenuli su šuškanja kako su se pomirili nakon što su se sreli na dodjeli SAG nagrada u Los Angelesu. On ju je tada uhvatio za ruku i nije puštao, iako se ona kretala. Taj trenutak proširio se društvenim mrežama nevjerovatnom brzinom i obožavatelji para ponovno su zaželjeli da između njih ima “nečeg više”.

No, sad su strani mediji napisali kako je Jennifer u tom trenutku na crvenom tepihu nosila zaručnički prsten koji joj je Brad dao još 1999. godine.

Kupio ga je za pola miliona dolara, a dizajnirao je Brad u saradnji sa Silvijom Damiani. Radio ih je po primjeru naušnica, koje ih je prethodno kupio, a Jen je njima bila oduševljena.

Više od 20 godina poslije, iako su odavno prekinuli, Jennifer ponosno s tim prstenom pozira na fotografijama, kao što je to činila i kad su se zaručili.

Osim na dodjeli SAG nagrada, Jen i Brad sreli su se i na dodjeli Zlatnog globusa. Nagrada za najboljeg sporednog glumca u filmu “Once Upon a Time in Hollywood”, pripala je Bradu, a iz publike ga je srčano bodrila upravo Jennifer.

Strani mediji navode kako je pljeskala i kad drugi nisu, ostajala je stajati na nogama dok je većina već sjedila, a kamere su uspjele uloviti i način na koji ga je gledala.