Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Instagram uklonio golu fotku najseksi bake svijeta, ali Twitter nije FOTO

Gina Stewart

“Najseksi baka svijeta” poznata je po svojim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, no jednu od posljednjih koju je objavila Instagramu je brzo uklonio.

Gina Stewart privukla je pažnju ranije ove godine kad je došla u finale Maximova takmičenja ljepote u Australiji, u kojem se 48-godišnjakinja borila protiv 18-godišnjakinja.

Na spornoj fotografiji Gina je potpuno gola, što je za Twitter prihvatljivo, ali za Instagram ne. Za Daily Mail Australia seksi baka rekla je kako je razočarana jer ne smatra da je prekršila pravila.

“Smjernice kažu da nema bradavice i one nisu prikazane na fotografiji pa sam se obratila Instagramu da vrati fotografiju. To je samo gola fotografija s boka i kosa me prekriva.”

Gina, inače majka četvero djece i jedne unučice, nije dobila titulu Mis Maxim Australia, no umjesto toga prozvali su je najseksi bakom na svijetu. Slavu je brzo našla i na Instagramu, gdje je danas prati više od 100 hiljada ljudi.

https://www.instagram.com/p/BoRunxBjB17/?taken-by=ginastewartofficial

U razgovoru za australski magazin otkrila je i da uskoro namjerava ukloniti silikone jer je shvatila da je zdravlje važnije od veličine grudi. Silikone je ugradila prije 10 godina jer je mislila da će se riješiti nesigurnosti, no umjesto toga kaže kako su je osuđivali još više. Dodaje kako joj je ta ugradnja silikona bila jedina kozmetička operacija.

https://www.instagram.com/p/BomanqjjM2i/?taken-by=ginastewartofficial

https://www.instagram.com/p/BoKBSXGDrRg/?taken-by=ginastewartofficial

https://www.instagram.com/p/BmbJagbj6VQ/?taken-by=ginastewartofficial

https://www.instagram.com/p/Bn_lX5zDwf1/?taken-by=ginastewartofficial