Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"obučena u dragulje"

Irina Shayk zablistala na dodjeli BAFTA nagrada

irina1 (1)

Manekenka je bila glavna zvijezda aprilskog izdanja “Voguea”, a nedavno je za isti časopis progovorila o prekidu veze s glumcem Bradleyjem Cooperom (45) nakon četiri godine veze

Sinoć je bila dodjela BAFTA nagrada, na kojoj se pojavio veliki broj poznatih ličnosti. Zabavu nakon dodjele organizirao je britanski “Vogue” i “Tiffany fashion”. Između ostalih, došao je Edward Enninful (47), urednik “Voguea”, u društvu manekenke Irine Shayk (34).

Irina se pojavila u mrežastoj haljini koja je bila posuta nizom dragulja. Ispod haljine je odjenula bodi, a look je začinila sandalama u istoj boji kao što je haljina. Frizura i šminka bile su joj jednostavne, a na haljinu je dodala i ogrlicu.

Manekenka je bila glavna zvijezda aprilskog izdanja “Voguea”, a nedavno je za isti časopis progovorila o prekidu veze s glumcem Bradleyjem Cooperom (45) nakon četiri godine veze.

– Teško je balansirati. Sad sam majka bez podrške supruga i moram raditi i zarađivati. Ima dana kad se probudim i ne znam šta da radim, raspadam se – rekla je ruska manekenka, te dodala kako misli da je se neki muškarci boje.

– Ako nekoga izbacim iz života, ja tu osobu jednostavno više ne želim vidjeti. Mislim da je neke ljude strah te hladnoće i da mnogo ljudi ne zna da je ispod tog oklopa draga i osjetljiva osoba koja plače za vrijeme intervjua – zaključila je Shayk.

S bivšim partnerom ima kćer Leu koju je rodila u Los Angelesu u martu 2017. godine.

I dok plijeni svojom pojavom gdje god se pojavi, otkrila je kako nije oduvijek shvaćala svoju ženstvenost. Štaviše, priznala je da se kao mlađa osjećala kao da je zarobljena u krivom tijelu.

– Uvijek sam osjećala kao da sam se trebala roditi kao dečko. Ne znam zašto. Možda je to zato što je moj otac oduvijek htio dječaka – rekla je Irina.