SHOWbuzz

"modni mačak"

Izet i njegova Leyla na zagrebačkoj špici poput Davida i Victorie

12/10/2020

Što se tiče njihovog stajlinga, on je dobar, no ipak me čudi to da nemaju identičnu obuću iako se toplo nadam da neće baš sve uskladiti i da će ostati na frizuri i odjeći

Nogometaš Dinama i bivši bh. reprezentativac Izet Hajrović i njegova supruga Leyla izazivaju pažnju kada god se pojave na ulicama hrvatske prijestonice.

I ovog su puta Izet i Leyla bili modno usklađeni, a hrvatski mediji pišu kako podjećaju na slavni par Victoriju i Davida Beckhama.

Svi znamo za kulisu poznatog zagrebačkog trga i famoznu subotnju špicu, na kojoj moraš pokazati najnovije modne trendove. Tako su se Lejla i Izet, poučeni primjerom pokazivanja modne raskoši na špici, prošetali Cvjetnim trgom u Zagrebu, kao da ne žele biti primjećeni, piše tPortal.hr o “Modnom mačku” kako Izeta nazivaju u hrvatskim medijima i njegovoj supruzi.

“Baš naprotiv, jer njih dvoje nikako ne mogu proći neprimjećeno, pogotovo ne kad se ovako obuku. Činjenica je da se ovako više niti jedan par modno ne usklađuje, a zadnje takvo šta sam vidio možda su bili Angelina i Brad. Prvi su naravno to napravili Beckhamovi davnih dana, kada su Posh Spice i David Beckham žarko željeli biti jedinstveni i bitni”.

“Što se tiče njihovog stajlinga, on je dobar, no ipak me čudi to da nemaju identičnu obuću iako se toplo nadam da neće baš sve uskladiti i da će ostati na frizuri i odjeći. Kao i obično, nabacili su na sebe razvikane brendove, ne za londonsku špicu, nego taman za zagrebačku. Ona je, naravno, ubola najtraženije gležnjače, s potpisom Prade, kao i torbu, a tu su i naušnice s logom omiljenog joj suprugovoga brenda – Louis Vuittona”, piše tPortal.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.