Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ne kriju vezu

Izetbegovićeva kćerka jedinica u vezi sa poznatim “gejmerom”

FNA_111096 (1)
FOTO fena

Svoju vezu već duže vremena ne kriju s obzirom da često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama

Adnan Cerić, u gejming svijetu poznatiji kao CeriX, već određeno vrijeme simpatije pored onih prema video igrama gaji i prema Jasmini Izetbegović, kćerci jedinici lidera SDA Bakira Izetbegovića, piše Klix.ba.

CeriX je je jedan od najuspješnijih bh. jutubera koji zarađuju novac igrajući igrice, a pri tome ih komentariše na sebi svojstven način. Njegov rad na YouTubeu danas prati blizu 300.000 osoba, dok na Instagramu ima više od 55 hiljada pratilaca.

Adnan i Jasmina svoju vezu već duže vremena ne kriju s obzirom da često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, bilo da se radi o putovanjima, noćnim izlascima sa prijateljima ili drugim događajima.

Prošle subote u Narodnom pozorištu u Sarajevu održana je svečana akademija povodom 16. godišnjice od smrti Alije Izetbegovića, a Cerić je u društvu Jasmine sjedio odmah iza lidera SDA i generalne direktorica KCUS-a.

FOTO anadolija

S druge strane Cerićeva djevojka mnogo se manje eksponira u javnosti. Jasmina Izetbegović, uprkos činjenici da su joj roditelji Bakir i Sebija svakodnevno u fokusu javnosti, nije neko ko se voli pojavljivati u medijima.

Završila je Akademiju likovnih umjetnosti, a sada se vodi kao osnivač i generalna direktorica marketinške agencije FabCat Creative.