Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Influencerica

Izetova Leyla: Prvu markiranu torbicu dobila sam s 13 godina

leyla-hajrovic-izet

Leyla je objavila i fotografije iz luksuznog hotela Burj Al Arab gdje je par odsjeo. Cijena noćenja u tom hotelu u prosjeku je oko 3.000 KM

Influencerica i supruga nogometaša Izeta Hajrovića (27), Leyla Hajrović (29) svakodnevno objavljuje fotografije na svom profilu društvene mreže.

S vremena na vrijeme odgovara i na pitanja obožavatelja, a u posljednjem postu otkrila je kada je kupila prvu brendiranu torbicu.

– Prva markirana torbica bila je s potpisom Louis Vuitton. Dobila sam ju prije 16 godina – napisala je Leyla, koja je sudeći po izjavi, skupocjenu torbu imala sa samo 13 godina.

Pratitelje je zanimalo i je li istina da se druži isključivo s bogatašima, a WAGsica je oštro odgovorila:

– Kako volim ovakva pitanja. Pravo bogatstvo za mene je kada je neko pametan, inteligentan, nesebičan… Kada ima dobru dušu. Ako si na takve ljude mislio iako znam da nisi – moj odgovor je da – piše.

Prošli mjesec, Leyla i Izet otputovali su u Dubai na odmor. Na društvenim se mrežama pohvalila snimkama s obližnje farme koju su posjetili. Snimala je merkate i fotografisala se dok hrani žirafu. Uz to, Leyla je objavila i fotografije iz luksuznog hotela Burj Al Arab gdje je par odsjeo. Cijena noćenja u tom hotelu u prosjeku je oko 3.000 KM.

Influencerica svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije na kojima prikazuje svoj stil života, a prije tri mjeseca je otvorila i YouTube kanal. Trenutno ima samo četiri ‘vloga’, a brojni pratitelji nestrpljivo očekuju nove.