Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

instagram

Izetovu Leylu naljutilo pitanje: Živjela sam u četiri države i niko me to nije pitao

3f6208cd-5133-4464-af37-0af6862670e2 (1)

Mislim da svako ima pravo odlučiti što će i kada će. Do tada, neka to bude naša, a ne vaša briga – odgovorila je Leyla

Supruga bh. reprezentativca Izeta Hajrovića (28), Leyla, u nedjelju navečer proslavila je 30. rođendan. Na proslavi su se pojavili Leylini najbliži prijatelji i porodica. I, naravno, njen Izet. Na Instagramu su je pratitelji pitali kako je proslavila.

– Najbolji rođendan u mom životu jer smo svi zdravi i mogla sam ga proslaviti uz roditelje, muža i najbliže – napisala je Leyla.

Osim o pitanjima kako je proslavila rođendan, odgovorila je na još neka od pitanja njenih pratitelja na Instagramu. Između ostalih, jedno od pitanja bilo je zašto ona i Izet nemaju djece, čime Leyla nije bila sretna. S obzirom na to da su ona i Izet u braku pet godina, njeni su pratitelji postali znatiželjni oko prinove.

– Rođena sam u Švicarskoj i tamo sam bila do svoje 24. godine. Poslije sam živjela u Turskoj, Njemačkoj, Španiji i nigdje mi niko nije postavio to pitanje. Ovo pitanje postoji samo na Balkanu i smatram da je jako nekulturno i ružno to nekoga pitati. Zamislite da neko možda ne može imati djecu, a vi konstantno postavljate to pitanje. Hvala Bogu, nemam takav problem, ali imam 30 godina, u braku sam više od pet godina, nemam dijete, i šta sad? Jesam li zbog toga lošija ili nenormalna? Mislim da svako ima pravo odlučiti što će i kada će. Do tada, neka to bude naša, a ne vaša briga – odgovorila je Leyla.

Osim takvih pitanja, Leylu razbjesne i pitanja o vjeri.

– Opet jedno pitanje koje postoji samo na Balkanu. Zbog čega je važno ko je koje vjere? Ja sam čovjek i vjerujem u dobre ljude. Sve se vraća u životu. Jako je žalosno da se doda komentar “nemam ništa protiv ijedne vjere” – napisala je.